Mini magick20170424 29430 1s6k9hr
Talks & Interviews

Founded in Groningen

hosting Founder Talks

Groninger Forum | Hereplein 73, 9711 GD Groningen

* The following event is in Dutch only *

In samenwerking met RTV Noord organiseert Founded in Groningen Founder Talks, waar we het vuur na aan de schenen van Groningse founders leggen. In een diepte interview met twee markante ondernemers, zaagt RTV Noord-journalist Bart Breij net zo lang door tot we tot de kern komen. Geen schouderklopjes, gebakken lucht of alleen de zonnige kanten van het ondernemen, maar het hele verhaal.

Uitvaartondernemer Evert de Niet werkt aan het duurzaamste crematorium van Nederland, in Groningen. Hij weet alleen nog niet hoe het eruit moet gaan zien. En: hij liet zijn bedrijf op zijn verzoek overnemen door een concurrent. Waarom maak je zo'n keuze? Tijd voor een gesprek in de diepte.

En we spreken met Albert Buring van 212 Fahrenheit. Hij sleepte verschillende prestigieuze designprijzen in de wacht en is het brein achter het omstreden roze pand aan de Grote Markt in Stad. Hoe doe je dat, voortdurend originele ideeën verzinnen?

Kom op 2 mei naar de eerste editie in het Groninger Forum, luister naar twee mooie verhalen, stel je eigen brandende vragen en drink na afloop gezellig een drankje mee.

Meld je aan en we zien je daar!

Sign up