Event

Meet your Future in the Digital World

Online career-netwerk event op 18 februari 2021 voor Noord-Nederland: Meet Your Future in the Digital World!

Op digitaal gebied gebeurt er ontzettend veel in Groningen, Friesland en Drenthe. Door middel van dit event willen we bedrijven en organisaties met digitaal-gerelateerde banen in contact brengen met 500+ Engelssprekende werkzoekenden. 

In Noord-Nederland hebben we een schat aan Nederlandse en internationale hoogopgeleiden - HBO, WO, PhD - die we graag met u in verbinding willen brengen. 

Als u uw productiviteit wil verhogen en uw bedrijfscultuur wil laten bloeien, neem dan eens internationals aan! Internationals zijn zeer gemotiveerd om aan het werk te gaan in Nederland. Door hun ervaring met leren leven en wonen in een nieuw land, kun je erop rekenen dat ze onafhankelijk sterke werknemers zijn die op eigen initiatief nieuwe dingen uitzoeken en werk snel oppakken.

Aan dit talent willen we laten zien hoeveel Noord-Nederland te bieden heeft: we zijn digitaal innovatief, of dit nu gaat om IT, gaming, graphic design of social media, AI, blockchain. Op dit event zijn alle digitale vacatures welkom. 

U kunt een pagina op het online event claimen voor uw bedrijf of organisatie om informatie en vacatures te delen. U kunt online meetings (videocall/chat) hebben met potentiële werknemers zonder uw eigen werkplek te verlaten; en u zal uw eigen bedrijfs-chat hebben om makkelijk met meerdere werkzoekenden in contact te komen. Ook kunt u meedoen aan speeddating (korte videocalls waarbij u automatisch gematcht wordt) om uw netwerk van ambitieus talent uit te breiden. En u kunt webinars en round tables bezoeken om als eerste op de hoogte te zijn van de meest recente digitale ontwikkelingen in Noord-Nederland. 

Initiatiefnemers Make it in the North, Campus Groningen en gemeente Groningen organiseren dit event om actief interactie tussen bedrijfsleven en talent op het gebied van digitaal in Noord-Nederland te faciliteren. 

Wilt u een idee krijgen van hoe zo’n digitaal career event eruit ziet? Check ons laatste event hieronder. 

<