Moi! Ben jij het nieuwe gezicht van Founded in Groningen?

FiG

In januari besloot Koen Atema een nieuw avontuur aan te gaan. Daarom zijn we op zoek naar iemand die zijn schoenen kan vullen en voor de komende jaren mooie plannen smeedt om het Groninger startup ecosysteem nog beter te verbinden en op de kaart te zetten. We zijn inmiddels startup stad nummer 2 in Nederland, maar we gaan natuurlijk voor goud!

 

Wat we doen

Simpel gezegd, we zijn een platform om alle mooie Groningse bedrijven en initiatieven te verbinden en op de kaart te zetten. Met een leuk en informeel team werken we samen met veel verschillende Groningse partijen aan projecten zoals Startup in Residence, Founder Talks en Founder Factory. Daarnaast hebben we ook nog mooie plannen voor de komende jaren, en daar hebben we jou voor nodig.

 

Wie we zoeken

Een sociaal, daadkrachtig en energiek persoon, die bereid is om de handen uit de mouwen te steken. Je beschikt al over een groot netwerk en voor jou is het geen probleem om relaties op te bouwen met en tussen startups, scale-ups, corporates en bestuurders. Natuurlijk staat het Groningse ecosysteem en de rol van Founded daar altijd bij voorop. En je hebt al een behoorlijke track record op het gebied van startups en een overvloed aan plannen die bijdragen aan het ecosysteem.

 

Wat je gaat doen

De fancy job title is Private Lead. We hebben ook een Public Lead (Lian de Boer) en daar werk je nauw mee samen. Je bent het gezicht van Founded in Groningen en eindverantwoordelijke. Je brengt onze projecten bij elkaar, zorgt voor samenhang, aansturing en dat er de komende jaren mooie en waardevolle projecten bijkomen waar we met z’n allen vol trots achter kunnen staan.

Kom je langs voor een bakkie? Je weet ons te vinden toch?