Partners Startup in Residence

Excap 

Wat doen we bij Excap:

Excap helpt bij het meten van klantbeleving, medewerkersbeleving en het implementeren van zowel Customer Experience als Employee Experience inzichten. Excap is het grootste onderzoeksbureau van Nederland dat de beleving van klant en medewerkers inzichtelijk maakt én laat groeien met mystery shopping en klantonderzoek zoals de ExperienceCapture. Excap gaat verder dan alleen inzicht geven, we ondersteunen organisaties bij het implementeren van hun customer experience en employee experience.

Octrooicentrum Nederland (RVO)

Wat doen we bij Octrooicentrum Nederland:

Octrooicentrum Nederland voert de Rijksoctrooiwet uit, waaronder de procedures voor de aanvraag en de verlening van octrooien. Daarnaast geeft ze voorlichting aan het innovatieve MKB over het gebruik van intellectueel eigendom (IE) in brede zin.

Golden Egg Check / StartupRoulette

Wat doet StartupRoulette:

StartupRoulette is een maandelijks online speeddating-evenement voor geselecteerde startups en relevante venture capital investeerders (VC's & angels). Elke startup heeft 3 zinvolle, zorgvuldig op elkaar afgestemde speeddates (20 minuten) met investeerders, en vice versa. Geweldig voor een efficiënte netwerkopbouw!

Kasteel.gro

Wat doet Kasteel.gro:

Kasteel.gro is dé Werkplaats voor Digitaal Vakmanschap in Noord Nederland. Wisselwerking tussen samenleving, studenten, docenten en bedrijven staat centraal. En ook tussen werken en leren, tussen digitaal en gewone taal, tussen praktisch en durven dromen. In Kasteel.gro verandert de toekomst met de dag. Het is een inspirerende ontmoetingsplaats voor ondernemende mensen die elkaar uitdagen om aan de digitale toekomst te blijven sleutelen.

Alexander Impact

Wat doen we bij Alexander Impact:

Alexander Impact is een onderzoeks- en adviesbureau voor maatschappelijke impact

5Groningen

Wat doen we bij 5Groningen:

5Groningen maakt van Noord-Groningen dé proeftuin voor de nieuwste generatie mobiel internet. Ondernemers en non-profitorganisaties werken samen met experts om toepassingen van 5G te testen. Deze proeftuin noemen we het 5G Fieldlab. We testen toepassingen op het gebied van zorg, energie, verkeer & logistiek, landbouw en leefomgeving. Bijvoorbeeld ziekten meten in gewassen op het land. Sensoren meten daarbij de gegevens en dankzij het snelle 5G kunnen deze, meestal grote hoeveelheid, data snel doorgestuurd worden voor een analyse. Of een diagnoses op afstand stellen, doordat de arts in het ziekenhuis dankzij de snelle verbinding live mee kan kijken in de ambulance.

REIN Advocaten

Wat doen we bij REIN:

Wij zijn een advocatenkantoor.

Klant in Zicht

Wat doen we bij Klant in Zicht:

Sinds 2015 zijn wij bezig met hetgeen wij het gelukkigst van worden, toen Cupido ons raakte met zijn ‘contentliefdespijl’. Onze Fitbits geven namelijk buitensporige hartslagscores aan als wij beginnen te praten over Instagram-likes, Facebook-volgers, videocampagnes en flitsende foto’s. Door een ijzersterke identiteit neer te zetten en daar een community omheen te bouwen, zetten we jouw merk op de kaart.

Yspeert advocaten

Wat doen we bij Yspeert:

Yspeert advocaten is een toonaangevend advocatenkantoor met meer dan 30 specialisten verdeeld over de vestigingen in Drenthe (Emmen) Groningen (Groningen) en Friesland (Drachten). Wij zijn zakelijke proactieve dienstverleners. Cliënten willen, in deze onvoorspelbare tijden, geen dossier gerichte adviezen, maar een advocaat die de juiste context van de ondernemer begrijpt. En daarnaast in staat is om strategisch mee te denken. Yspeert is sterk in teamwerk, waarbij onze specialisten onderling veel samenwerken om onze cliënten te voorzien van de beste dienstverlening.

there

Wat doen we bij there:

startup platform en community. Ook bieden we hier werkplekken.